Kozmetički salon Diva Plus

Art of Beauty & Health Centre

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 20:00h
Sub: 08:00 – 14:00h

Gdje parkirati
Parking za naše klijente se nalazi odmah uz salon u privatnom dvorištu.
Image Alt

Bio-Therapeutic bt-gear aparati za njegu lica

Uz preparativnu kozmetiku za kućnu njegu lica, svoje lice možete njegovati i sa Bio-Therapeutic bt-gear aparatima kod kuće. U ponudi aparata koje koristimo u salonu kako bi brinuli o vašoj koži, u prodaji imamo aparate bt-analyze za analizu vlage u koži kako bi prije i poslije svakog tretmana vidjeli razinu vlage, te napredak hidratacije vašeg lica, bt-sonic ultrazvučni čistač lica sa četkicom i bt-micro ultrazvučna špatula za tretmane eksfoliacije i aplikacije preparata u kućnoj njezi.

bt-micro ultrazvučna špatula

Bio-Therapeutic bt-micro je ultrazvučna špatula koja radi ultrazvučni piling lica. bt-micro je najnoviji ručni aparat iz SAD-a, za profesionalne tretmane, koji koristi naprednu patentiranu tehnologiju. bt-micro radi ultrazvučni piling pomoću stvaranja oscilacija visoke brzine, koje kožu čine glatkom, svježom i savršeno pripremljenom za primjenu preparata. bt-micro je snažan, kompaktan, lagan i iznimno učinkovit aparat na baterije, koji se može koristiti zasebno ili u spoju s drugim tehnologijama i tretmanima.

bt-sonic ultrazvučni čistač

bt-sonic sustav za čišćenje kože je najnaprednija tehnologija silikonske ultrazvučne četkice. Antimikroban, antibakterijski, radi na baterije, vodootporan, lagan i okretan, ovaj uređaj najnovije tehnologije može se koristiti u svakom okruženju.

bt-analyze za analizu vlage u koži

Ovaj aparat se koristi na nekoliko područja na licu za analizu vlage u koži, te tako otkriva potrebe svakog djela lica. Svako očitanje se pohranjuje u aparatu i vidljivo je na novo osmišljenom LCD ekranu kako bi se moglo dokumentirati na kraju svakog pregleda kože.

Tretmani koji bi vas mogli zanimati

Bio-Therapeutic preparati za njegu lica | Tretmani i usluge - Kozmetički salon Diva Plus

Bio-Therapeutic preparati za njegu lica

Masaža lica | Tretmani i usluge - Kozmetički salon Diva Plus

Masaža lica

Klasični tretman lica | Tretmani i usluge - Kozmetički salon Diva Plus

Klasični tretman lica
Web stranica koristi kolačiće i traži Vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.