Kozmetički salon Diva Plus

Art of Beauty & Health Centre

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 20:00h
Sub: 08:00 – 14:00h

Gdje parkirati
Parking za naše klijente se nalazi odmah uz salon u privatnom dvorištu.

Diva Plus

Radiofrekvencija: Do oblikovane i poželjne figure, ugodno i bez boli Diva plus kozmetički salon

Radiofrekvencija – do oblikovane i poželjne figure, ugodno i bez boli

Godine daju svoje – prirodno smanjenje kolagena, utjecaj vremenskih uvjeta, redovito izlaganje suncu, svakodnevno šminkanje, ali i moderna prehrana siromašna prijeko potrebnim vitaminima i mineralima ostavljaju trag na koži. A koža pamti. Stoga, ne radimo li redovitu njegu svoje kože, napravit ćemo prema tijelu velik kredit, onaj s kamatama. Pa ćemo tako uz vidno sivilo i umor, na koži lica zapaziti podočnjake i bore, a na cijelome tijelu onu neželjenu narančinu koru zbog koje ponekad otkažemo uživanje u toplicama ili na plaži.

Srećom, tehnologija je napredovala dovoljno i počastila nas aparatima za učinkovite tretmane lica i tijela. Jedan od poznatijih takvih tretmana je radiofrekvencija, metoda za brzo i bezbolno zatezanje i učvršćivanje kože. Rezultat tretmana je pomlađena i glatka koža, a dobra vijest je što se odmah po tretmanu možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Kako izgleda tretman radiofrekvencije u Diva Plus salonu?

Tretman radiofrekvencije ujedinjuje najnovije tehnologije, a svaki korak u tretmanu ima svoju nezamjenjivu funkciju. Tretman traje od 30 do 60 minuta (ovisi radi li se o radiofrekvenciji lica ili tijela), izuzetno je ugodan i potpuno bezbolan.

Radiofrekvencija lica ujedinjuje najnovije tehnologije u svijetu ljepote i u najkraćem mogućem roku s ovom ćete metodom riješiti opuštenost tonusa kože, sitne bore, razne neravnine na koži, a ujedno svom licu vratiti svježinu, budući da tretman obnavlja kolagen.

Radiofrekvenciju lica radimo pomoću aparata Bioshape, koji čini epidermalnu rekonstrukciju lica. Za visoku učinkovitost ove metode, zaslužni su uz bipolarna radiofrekvencija, infracrveni laser i endodermna masaža koja se dobiva pomoću učinka vakuuma. To zapravo znači da zagrijavanjem tkiva topimo masne naslage i uništavamo stari kolagen kako bismo potaknuli proizvodnju novog, a zatim laserom zatežemo kožu i masažom potičemo limfnu drenažu.

Radiofrekvencija za oblikovanje tijela provodi se na slični način kao i lifting, ali se drenaža radi mehanički, uz pomoć valjaka, kako bi se celulit što bolje rastjerao. Radiofrekvencija za oblikovanje tijela idealna je za skidanje masnih naslaga, nakupina masnoće i rješavanje već spomenute narančine kore. Cilj je tretmanom smanjiti obujam tijela, oblikovati ga te pripremiti za izlazak na plažu.

Radiofrekvencija: Do oblikovane i poželjne figure, ugodno i bez boli Diva plus kozmetički salon

Bez obzira na to koji tretman radiofrekvencije odabrali u kozmetičkom salonu Diva Plus, mi ćemo se pobrinuti dodatno nahraniti vašu kožu, ali i savjetovati vas oko kućne njege te vam po potrebi preporučiti novi susret i dodatni tretman.

Kome preporučujemo tretman radiofrekvencijom?

Tretman preporučujemo svima koji žele svoje tijelo osloboditi od viška masnih naslaga, nakupina masnoće, smanjiti obujam kože i zategnuti je te riješiti problem narančine kore i tako poboljšati svoju figuru. Tretman također preporučujemo svima koji žele glatko i osvježeno lice, bez vidljivih tragova umora.

Radiofrekvenciju ipak ne preporučujemo osobama koje boluju od karcinoma, tretiraju svoju kožu kortikosteroidima, trenutno imaju upalne procese na koži ili herpes, dok trudnicama ne radimo radiofrekvenciju trbuha.

Vidljive promjene već nakon prvog tretmana

Jedno od čestih pitanja koje dobivamo glasi – koliko je često tretman potrebno ponoviti? U preko 20 godina koliko svakodnevno njegujemo naše klijentice raznim tretmanima, kod tretmana radiofrekvencijom redovito komentiraju vidljivost rezultata već nakon našeg prvog susreta. Koža je vidno zategnutija i izgleda svježije.

No da bismo tretmanom radiofrekvencije u potpunosti obnovili kolagen, potrebno je 4-6 dolazaka, tjedan za tjedan. Tada će rezultati biti postojani i vidljivi od 6 do 12 mjeseci.

Želite li isprobati ovaj neinvazivan i učinkovit tretman za vidno bolju figuru i pomlađenu kožu lica, dogovorite svoj termin već danas!

Tretmani koji bi vas mogli zanimati

Radiofrekvencija | Tretmani i usluge - Kozmetički salon Diva Plus

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija lica | Tretmani i usluge - Kozmetički salon Diva Plus

Radiofrekvencija lica

Mezoterapija | Tretmani i usluge - Kozmetički salon Diva Plus

Mezoterapija
Web stranica koristi kolačiće i traži Vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.